Skinbooster by Restylane

Κερδίστε την  χαμένη λάμψη και σφριγηλότητα του δέρματός σας με μόνο μία θεραπεία! 

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής, το καθημερινό άγχος, η έκθεση στον ήλιο, η μη σωστή διατροφή και η έλλειψη ύπνου αφήνουν τα σημάδια τους στο δέρμα μας. Με το πέρασμα του χρόνου, το δέρμα μας χάνει την απαλή και λαμπερή του όψη, δείχνει κουρασμένο και ταλαιπωρημένο. Η ανάκτηση μίας νεότερης επιδερμίδας δεν είναι περιττή πολυτέλεια αλλά αποδεδειγμένα ένας παράγοντας που συμβάλλει στην καλύτερη ψυχολογία και επιδρά θετικά στην ποιότητα της ζωής μας. 


Σας παρουσιάζουμε εδώ τη λύση που προτείνουμε και εφαρμόζουμε για να αναστρέψουμε γρήγορα την εικόνα μιας θαμπής και κουρασμένης επιδερμίδας. 


-  Ως αρχή στο ιατρείο μου προτείνω και εφαρμόζω μονοθεραπείες. Πρόκειται για θεραπείες που δεν χρειάζονται επανάληψη για να δείξουν το αποτέλεσμά τους.  Αφήνω στους ασθενείς μου να αξιολογήσουν τις προτεινόμενες θεραπείες και εφόσον έχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα, να τις επαναλάβουν σε εύλογο χρονικό διάστημα. Συγκεκριμένα, για  εκείνους που παρουσιάζουν μικρή χαλάρωση και επιθυμούν βελτίωση στη δομή του δέρματός τους επιλέγω το Restylane Skinbooster. Πρόκειται για μια ενέσιμη θεραπεία με υαλουρονικό οξύ (dermal filler) που γίνεται με την μέθοδο της μεσοθεραπείας.

- Η Restylane - Galderma είναι παγκόσμια εταιρεία παραγωγής ενέσιμων εμφυτευμάτων υαλουρονικού οξέος και έχει έγκριση από τον Ευρωπαϊκό Φορέα (CE) και τον Αμερικανικό φορέα Φαρμάκων και Τροφίμων (FDA). Το Restylane Skinbooster είναι μια αποτελεσματική και ασφαλής ενέσιμη θεραπεία για φωτεινή επιδερμίδα και ενυδατωμένο δέρμα. H εφαρμογή ωστόσο πρέπει να γίνεται από εξειδικευμένους γιατρούς στις αισθητικές παρεμβάσεις. 

- Πριν την θεραπεία τοποθετείται αναισθητική κρέμα για να μειωθεί οποιαδήποτε δυσφορία. Στη συνέχεια, πραγματοποιούνται εγχύσεις στις περιοχές που χρήζουν ενυδάτωσης όπως πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ και χέρια. Ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει στους κανονικούς του ρυθμούς την ίδια κιόλας μέρα. 

- Αν θέλετε να αναζωογονήσετε το θαμπό δέρμα σας, να διορθώσετε ατέλειές του και να μειώσετε την εμφάνιση των λεπτών ρυτίδων, τότε το Restylane Skinbooster είναι αυτό που χρειάζεστε. Πρόκειται για μια ανώδυνη θεραπεία, η οποία είναι συμβατή με όλους τους τύπους δέρματος και μπορεί να εφαρμοστεί σε πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ και χέρια. Για αυτό και η χρήση του έχει στόχο τη διόρθωση ατελειών στην επιφάνεια του δέρματος. Σημάδια ακμής, ξηρό και αφυδατωμένο δέρμα, οι χαρακτηριστικές ρυτίδες “του καπνιστή” στο άνω χείλος ή γύρω από τα μάτια, οι κάθετες ρυτίδες του ντεκολτέ, τα ταλαιπωρημένα χέρια είναι όλα σημάδια που μπορούμε να μειώσουμε με τη θεραπεία αυτή. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα προσφέροντας αναζωογόνηση και λάμψη στο δέρμα που γίνεται περισσότερο σφριγηλό, λείο και απαλό.

- Τα αποτελέσματα της εφαρμογή είναι άμεσα και διαρκούν έως και 12 μήνες ανάλογα με την περιοχή εφαρμογής. Αυτό οφείλεται στο ότι η συγκεκριμένη θεραπεία, εκτός από την ενυδάτωση που προσφέρει, διεγείρει ειδικούς υποδοχείς στους ινοβλάστες του δέρματος ώστε να γίνει σύνθεση νέου κολλαγόνου που βελτιώνει τη σφριγηλότητά του. Η επανάληψη της θεραπείας πολλαπλασιάζει τα αποτελέσματα και κάθε φορά διαρκούν περισσότερο.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος