Αποτρίχωση με laser στο Ηράκλειο

Στο ιατρείο THEOPLASTICS οι θεραπείες αποτρίχωσης του δέρματος γίνονται με το MedioStar Next Family Laser της Γερμανικής εταιρίας Asclepion. Το συγκεκριμένο laser, έχει κατασκευαστεί με την τεχνολογία των διόδων και τη έχει τη δυνατότητα να παράξει δέσμες με μήκη κύματος από τα στα 755mn έως 950mn, γεγονός που το καθιστά αξιόπιστο και ασφαλές εργαλείο στην αντιμετώπιση της ανεπιθύμητης τριχοφυίας.

Τα κύρια χαρακτηριστικά των θεραπειών αποτρίχωσης με το MedioStar Next PRO Family Laser που αξίζει να αναφερθούν:


 

- Έχει πολύ μεγάλη ισχύ (2.400 W) και εξασφαλίζει μεγαλύτερη διείσδυση της δέσμης ενέργειας στο δέρμα με αποτέλεσμα να καταστρέφονται και τα βαθύτερα τριχοθυλάκια. 

- Οι θεραπείες πραγματοποιούνται σε ελάχιστο χρόνο, με μεγάλη ασφάλεια και προσφέρουν στους θεραπευόμενους μόνιμη μείωση της τριχοφυΐας στο 90-95%. Ο αριθμός των θεραπειών είναι 6-8, με την προϋπόθεση ότι δεν υπάρχουν ορμονικά προβλήματα ή δασυτριχισμός.

- Εξαιτίας των πολύ μικρών παλμών σε υψηλή συχνότητα, οι θεραπείες είναι ανώδυνες. Δε χρειάζεται καμία αναισθητική κρέμα.

- Χάρη σε μία ποικιλία μηκών κύματος προσφέρει τη δυνατότητα αποτρίχωσης σε όλους τους φωτοτύπους, από τους πιο σκούρους έως τους πιο ανοικτούς.  Κατ' επέκταση μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια όλο τον χρόνο, ακόμα και τους καλοκαιρινούς μήνες.