Ενέσιμες Θεραπείες προσώπου

Υαλουρονικό οξύ- Βιοδιεγέρτες- Μεσοθεραπείες

Τα ενέσιμα υλικά που χρησιμοποιούμε για αντιγήρανση στο ιατρείο μας είναι ασφαλή, μη τοξικά, μη αλλεργιογόνα, με ελάχιστο χρόνο επούλωσης και άμεσα αποτελέσματα. 

  • Το ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ  αποτελεί βασικό συστατικό της θεμέλιας ουσίας του δέρματος και είναι κατεξοχήν υπεύθυνο για την ενυδάτωσή του. Είναι ένας απλός γραμμικός πολυσακχαρίτης, κοινός σε όλα τα είδη, δεν περιέχει πρωτεϊνικό φορτίο, επομένως δεν μπορεί να προκαλέσει αλλεργίες και δε χρειάζεται δερματικό τέστ πριν τη χρήση του.   Στο ιατρείο THEOPLASTICS χρησιμοποιούμε ενέσιμα υαλουρονικά  για το πρόσωπο και το σώμα, τα οποία έχουν  έγκριση από τον Αμερικανικό και Ευρωπαϊκό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων. Με τη βοήθεια των ενθεμάτων υαλουρονικού μπορούμε να γεμίσουμε ρυτίδες, να αποκαταστήσουμε την απώλεια όγκου σε πρόσωπο, χέρια, γλουτούς ή να διορθώσουμε μορφολογικές ασυμμετρίες ή λιποδυστροφία που σχετίζονται με συγκεκριμένες ασθένειες.   Το υαλουρονικό στο πρόσωπο διορθώνει, ανάλογα με την περιεκτικότητά του και το βάθος έγχυσής του, λεπτές ή βαθιές ρυτίδες, δίνει όγκο και σωστές αναλογίες στα χείλη, τα ζυγωματικά και τους κροτάφους, τονίζει τα οστά της κάτω γνάθου και της περιοχής του πηγουνιού ενώ τέλος με ιδιαίτερη προσοχή μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην αναίμακτη ρινοπλαστική. Η διάρκεια των θεραπειών αυτών κυμαίνεται από 6 μήνες (χείλη) έως 2 χρόνια. Στο ιατρείο μας χρησιμοποιούμε ενέσιμα υαλουρονικά των εταιριών JUVIDERM, RESTYLANE, SINCLAIR, TEOSYAL καθώς και τα HYACORP BODY CONTOURING για σώμα και χέρια. 
  • Οι βιοδιεγέρτες ELLANSE είναι ενέσιμα υλικά με άμεση διογκωτική ικανότητα, τα οποία σταδιακά ενεργοποιούν τη φυσική διαδικασία παραγωγής κολλαγόνου. Μπορούν να εφαρμοστούν σε όλο το πρόσωπο, και είναι βιο-αποδομήσιμα. H διάρκεια παραμονής τους στο πρόσωπο κυμαίνεται από 1 έως 4 χρόνια, ενώ σημαντικό στοιχείο για να τα επιλέξετε είναι το γεγονός ότι αναζωογονούν το πρόσωπο συνολικά, βελτιώνοντας ακόμα και την ποιότητα του δέρματος! 
  • Οι ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ έχουν στόχο τη δομική αναγέννηση του δέρματος, η οποία επιτυγχάνεται α) εξαιτίας ενός ελεγχόμενου μηχανικού τραυματισμού, που προκαλεί η γιατρός με DermaPEN,  Rollers ή μικρές βελόνες 30G και β) από τη διέγερση των ινοβλαστών που παράγουν κολλαγόνο, ελαστίνη και θεμέλια ουσία, χρησιμοποιώντας τα υλικά της μεσοθεραπείας (αμινοξέα, πεπτίδια, βιταμίνες). Οι παραπάνω δράσεις πολλαπλασιάζονται όταν στο ενέσιμο υλικό προστίθενται αυτόλογοι αυξητικοί παράγοντες, που προέρχονται από τα αιμοπετάλια της ασθενούς (PRP- Platelet- Rich Plasma). Στο ιατρείο THEOPLASTICS εκτός από τις πολύ αγαπημένες - εμπλουτισμένες με JALUPRO -PRP θεραπείες, γίνονται μεσοθεραπείες λεύκανσης, σύσφιξης, κυτταρίτιδας, τριχόπτωσης και μαύρων κύκλων. Ειδικά στην περιοχή του λαιμού το κολλαγόνο NITHYA δίνει πολύ ωραία αποτελέσματα.  Απαιτούνται 3 συνεδρίες ανά 20 ημέρες.